Регистрација

Регистрирај се

Упатство за регистрација

За да ти биде овозможено купување на www.bebelfashion.mk не мора да бидеш регистриран корисник.

Имај предвид дека само регистрираните корисници можат да ги користат во целост функционалностите кои ги нуди bebelfashion.mk.

Како регистриран корисник ќе можеш да креираш твоја листа на желби, да поставиш потсетник за намалување на цена и поедноставно и побрзо да купуваш преку меморирање на податоците за испорака.

Процесот на регистрација е многу едноставен и потребно е да ги внесеш само твоите лични податоци. Со цел да ја започнеш регистрацијата, потребно е во горниот десен агол да кликнеш на РЕГИСТРИРАЈ СЕ, каде потоа ти се отвораат полиња каде е потребно да ги внесеш твоите податоци. Откако ќе ги внесеш сите податоци, кликни на РЕГИСТРИРАЈ СЕ и на твојата е-маил адреса ќе пристигне линк кој е потребно да го кликнеш, со што твојата регистрација ќе биде завршена и ќе може да продолжиш со купувањето.